En ny destination för italienska matupplevelser

Italiensk mat handlar om enkelhet, naturliga smaker och råvaror av hög kvalitet. På Grand Italian välkomnar vi våra gäster att koppla av och njuta av en stor variation av rätter som representerar den italienska mattraditionen. Från kalla och varma antipasti till utsökta primi piatti, grillat kött och huvudrätter med fisk och skaldjur är vår meny en hyllning till det italienska köket. Våra hemlagade pastarätter tar dig med till hjärtat av Italien. En hel sektion på vår meny är dedikerad till pizzor, tillverkade med omsorg och enligt tradition.
 

Med inspiration från både klassiska och samtida influenser bjuder vi på en meny med både rätter du känner igen och oväntade inslag. I hjärtat av restaurangen hittar du en magnifik pizzaugn som sprider värme och en oemotståndlig doft av nybakad pizza. Den fångar essensen av italiensk matlagning och skapar en oförglömlig upplevelse.

 

Vinlistan är omfattande  och presenterar viner och producenter från hela Italien. Vi är särskilt förtjusta i viner som serveras i stora flaskor, placerade mitt på bordet att avnjutas tillsammans med ett generöst urval av antipasti. I baren serveras italienska klassiker som blivit internationella favoriter såsom Negroni, Bellini och Aperol Spritz, blandat med våra egna signaturcocktails och lokala tolkningar. 

Följ med oss på en smakresa genom Italien. 

Buon appetito!

 

_DSF4181

Deli

De som förälskat sig i vår mat och önskar ta med sig Grand Italian hem, hälsar vi välkomna till vår deli. Här hittar du ett urval av italienska delikatesser, såser och annat hemlagat som låter dig uppleva Grand Italian hemma.

fot@3x
grand italian stamp vit
white_guide

Öppettider Restaurang:

  1. mån - sön

Öppettider Bar:

  1. mån - tor
  2. fre - lör
  3. sön